Hogyan tudok regisztrálni?

Meghívásos alapon működik a regisztráció.

Hogyan tudok ismerőst meghívni?

A profilodban a Meghívó menüpont alatt tudsz meghívót küldeni.

Elfelejtettem a felhasználónevem/jelszavam. Mit tegyek?

Írj egy e-mailt az info@hangyatv.hu címre arról a címről amivel regisztráltál. Az e-mail tárgya ez legyen: Elfelejtett felhasználónév/Jelszó (3.230.154.90).

Kell fizetnem a regisztrációért, vagy, hogy videót tudjak nézni?

Nem kell fizetni sem a regisztrációért, sem a videók nézéséért sem. Az oldal teljesen ingyenes, reklámmentes. (Kivételt képez ez alól azok a filmek amikre maga a videó tároló oldal rakja rá a reklámot. Sajnos ezekért nem mi felelünk.) Az oldalt azzal tudod támogatni, ha a bányát bekapcsolva hagyod. Ha nem szeretnéd támogatni az oldalt, nyugodtan kikapcsolhatod.

Találtam egy nem működő videót. Ilyenkor mi a teendő?

A videók jobb alsó sarka alatt található egy kerek "Hibás link bejelentése" gomb. Arra kattintva jelezheted az adminisztrátoroknak. Ezt mi igyekszünk minél hamarabb pótolni/kijavítani.

Mikor kerülnek fel új filmek?

Jelenleg minden erőnkkel azon vagyunk, hogy minél több tartalom kerüljön fel az oldalra, a későbbiekben viszont már a regisztrált felhasználók is tudnak videókat feltölteni.

A videókat hogy tudom letölteni?

A videókat erről az oldalról nem tudod letölteni, csak megnézni.

Hogyan működik a kérés rendszer?

Először is ellenőrizd, hogy nem kérték-e már azt amit te is szeretnél. Ha még nincs ilyen, akkor beírod a kívánt film címét, és, hogy mennyi pontot ajánlassz fel érte. Amint rányomsz a beküldés gombra, a pontok levonásra kerülnek. A minimum kérés pontszám 100. Ha olyat kérsz, ami már kérve van, és te is beküldöd, a pontokat tőled is levonja a rendszer, ezért érdemes először megbizonyosdni arról, hogy nem kérte-e már valaki előtted. Ha már kérte előtted valaki, adhatsz hozzá még pontokat, hogy még csábítóbb legyen valakinek a feltöltés.

Egyéb

Ha egyéb kérdésed lenne az oldallal kapcsolatban küldj egy e-mailt az info@hangyatv.hu címre.

A „bánya” funkció

A „bánya” funkciót az oldal fennmaradása érdekében hoztuk létre. Mit jelent ez a te szemszögedből? Amíg az oldalon sorozat nézéssel töltöd az idődet, mi kölcsön veszünk a processzorod szabad teljesítményéből 30%-ot. Természetesen úgy, hogy ebből ne származzon, neked semmilyen károd és főleg ne rontsa a felhasználói élményt. Amennyiben az eszközödnek szüksége van arra a teljesítményre, amit kölcsön vettünk automatikusan a másodperc tört része alatt vissza szolgáltatjuk.
Miért jó ez neked? Mivel az oldal nem tartalmaz reklámot és a tartalom is teljesen ingyenes minden szempontból, így az nem tudná fenntartani magát és rövid időn belül meg kéne szüntetni a működését. Ha viszont segítesz nekünk azzal, hogy amíg sorozatot nézel, kölcsön adsz nekünk némi erőforrást, az oldal ki tudja termelni azt a költséget, amiből fenn tudjuk tartani azt. Amennyiben ezt sikerül elérni az oldal tartalma továbbra is ingyenes és bárki számára elérhető lesz. Illetve így hirdetések és reklámok sem fognak megjelenni sose az oldalon. Bármilyen kérdésed van, ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot email-en.
Köszönjük, hogy te is támogatod az oldalt és annak működését